Back to insights

Ny direktør til Signal benchmark

18

år har SIGNAL indsamlet data om sammenhæng mellem rum og adfærd

Ny director of Signal Benchmark

Som et næste skridt i udviklingen af SIGNAL Benchmark, der i dag udgør den største samling af nøgletal og data om sammenhængen mellem rum og adfærd i Danmark, tiltræder Kadir Ünver som Director of SIGNAL Benchmark den 3. september 2018. Kadir kommer til at stå i spidsen for og videreudviklingen af SIGNAL Benchmark.

Kadir Ünver er oprindeligt uddannet civilingeniør og har tidligere arbejdet hos bl.a. Danske Bank som Head of Workplace, Business Development Manager hos Maersk og kommer senest fra en stilling som som Business Development Executive hos ISS Danmark.

”SIGNAL har indsamlet data om sammenhæng mellem rum og adfærd i 18 år, og ISS er verdens største Facility Service virksomhed, og derved den virksomhed i verden, som opererer på flest customer sites. Med ansættelsen af Kadir kan vi begynde at udleve vores ambition om at videreudvikle vores data til en global database og benchmark, som gør, at SIGNAL & ISS bliver den virksomhed i verden, der kan genere flest data på sammenhængen mellem rum og performance , og deraf afledt vil eje retten til at tale om dette! Jeg kunne ikke forestille mig en mere kompetent profil til at stå i spidsen for denne udvikling end Kadir”

– Gitte Andersen, Global Head of Workplace Management & Design, SIGNAL Group.

Som Director of SIGNAL Benchmark skal Kadir være med til at videreudvikle SIGNAL og eksekvere de visioner og strategiske målsætninger, SIGNAL har for fremtiden. SIGNAL Benchmark har igennem 18 år indsamlet kvantitative og kvalitative data fra SIGNALs projekter på sammenhængen mellem rum og adfærd. Ambitionen er, at SIGNAL Benchmark på sigt skal udvikles til et selvstændigt forretningsområde. Herudover vil Kadir have ansvar for at videreudvikle SIGNALs nuværende dataindsamling samt udvikling og lancering af SIGNALs kommende Annual Benchmark Report.

”Jeg glæder mig til både at lede og vækste SIGNAL Benchmark og stå spidsen i udviklingen af SIGNAL Benchmark til sit eget selvstændige forretningsområde. Med de data ISS har adgang til world wide, som verdens største service provider, har vi ikke anden grund end at være meget ambitiøse!”

– Kadir Ünver, ny Director of SIGNAL Benchmark.

Kadir kommer som Director of SIGNAL Benchmark til at refere til Gitte Andersen, Global Head of Workplace Management & Design, SIGNAL Group, i SIGNALs globale center of excellence, der er samlokaliseret med SIGNAL DK i København.

For yderligere information henvendelse til:

Gitte Andersen – Global Head of Workplace Management & Design, SIGNAL Group
SIGNAL DK – Århusgade 88, 2. sal – 2100 København Ø – Danmark
Phone: +45 26 85 86 41 – Email: [email protected] – Web: www.signal.issworld.com

Download pressemeddelelsen her.